menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Ultimate Windows Tweaker 4.5 - a Windows beállító program még jobb lett (2018.11.14)
Bejegyzések a témában:   nem-atlagfelhasznalo   windows   rendszer  
Hozzászólások

Bár a Windows-ban gyakorlatilag minden beállítás elérhető, de ezek jellemzően több helyen találhatóak meg, illetve némelyik eléggé el van rejtve.

Ezen a problémán segít az Ultimate Windows Tweaker, amely elérhető Windows 78 és 10-hez is. Az Ultimate Windows Tweaker egy átlátható felületen ad lehetőséget a Windows beállítására.

Most megjelent a Windows 10-hez a legújabb verzió, amely az aktuális Windows Update-hez tartozó beállításokat is tartalmazza már. Így valóban egy rendkívül hasznos eszközt ad azoknak, akik szeretnék a Windows felett teljes mértékben gyakorolni az irányításukat.

Egyetlen hátránya van, hogy angol és hogy azért nem árt a Windows kicsit mélyebb ismerete hozzá. De akinek ez megvan, annak egy rendkívül hasznos eszköz.A teljesség igénye nélkül pár hasznos beállítás


System Information lapon

Create System Restore Point: rendszervisszaállítási pont készítése (javasolt beállítások módosítása előtt)


Customization

Ezen a lapon szinte minden beállítás hasznos és még további lapokra van bontva. Egyszerűen megjeleníthető a hibernálás a start menüben, kikapcsolható  a Start menü animáció, stb. stb. Óriási mennyiségű hasznoos beállítás van itt.


Security & Privacy

Ezen a lapon ahogy a nevében is benne van, biztonsággal és adatvédelemmel kapcsolatos dolgok vannak, de bizonyos dolgok ki is kapcsolhatók.


Van még persze egy csomó lap, ha kicsit is érdekel a Windows testreszabása, akkor nézd át, érdemes.