menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szuper videó konvertáló és szerkesztő most ingyen (2018.11.16)
Bejegyzések a témában:   video   konvertalas   szerkeszto  
Hozzászólások
Videó konvertálóért fizetni nem tűnik annyira nagy ötletnek, hiszen rengeteg jó elérhető ingyen is. Az iDealshare VideoGo fizetős, de most 2 napig ingyen beszerezhető és egy egész jó, nem csak konvertáló, hanem alap szerkesztési funkciókkal is rendelkező programról van szó.

A használatához egyszerűen húzz rá egy több videót és azok megjelennek a listában.A másik módszer:

File > Add files: fájl(ok) hozzáadása

File > Add folder: mappa hozzáadása

Alul a Destination-nél a Browse-ra kattintva állítsd be, hogy hova kerüljenek a konvertált fájlok. Felette van a Profile, ott pedig be tudod állítani, hogy mibe konvertálja. van videó hanggal, csak hang (sound), kép, stb. A Setting-re kattintva beállítható a minőség (Quality, High a legjobb).

Ha minden kész, akkor kattints a jobb alsó sarokban lévő nagy gombra és elindul a konvertálás.Érdekel a videók vágása, szerkesztése, effektezése?

Kattints ide oktató videókért!


A Trim gombbal lehet vágni a videót, persze nem egy Premiere, vagy Sony Vegas jellegű dologról van szó, de ki lehet jelölni, hogy mely részt tartod meg és mit nem.

A vágáshoz két gomb van:Vágás eleje, vágás vége, a két jel közti rész marad meg, a többit törli. Ha kész, akkor OK.

A Crop gombbal a videó teljes felbontásából egy részt meg lehet tartani, míg a többi elveszik. A szaggatott vonallal jelölt rész marad meg, amely átméretezhető, áthelyezhető.Ha kész, akkor OK.

Az Effect gombra effektek állíthatók be, a Watermark-kal pedig vízjel. Az effekteknél a listában be kell jelölni a szükséges effektet. A vízjel lehet szöveg (text) és kép (picture).