menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Droplr - instant fájl és képmegosztó (2018.12.13)
Bejegyzések a témában:   internet  
Hozzászólások
A Droplr egy instant fájl és képmegosztó, lehetővé teszi a fájlok megosztását pár kattintással. De képernyőmentések is készíthetők vele, amelyeket automatikusan feltölt. Van fizetős és ingyenes változata is. A fizetős persze többet tud, de alapvetően az ingyenes is elég hasznos.

A zöld "Let me try it!" gombra kattintva letölthető a programja, a telepítése után megjelenik a tálcán.

A telepítése során egyébként megengedhető neki, hogy beépüljön a jobb egérkattintásra megjelenő menübe:Ezt célszerű engedélyezni.

Fájl megosztani a fájlra jobb egérgombbal kattintva lehet, majd "Share with Droplr Lite". Ilyenkor feltölti a fájlt, amit az ikonjánál látni is lehet, sőt, automatikusan ki is másolja a fájl linkjét, így már csak tovább kell küldeni szükség esetén.

Több kijelölt fájlt is meg lehet osztani ugyanígy. Sőt, a Droplr ikonjára kattintva a "Share files" menüben van a folder lehetőség, azzal teljes mappát. Szintén itt található a "Screenshot" is, amivel képeket lehet készíteni. Ehhez a bal egérgombot nyomva tartva ki kell jelölni a kérdéses területet. Ezt követően ugyanaz történik, mint fájlok esetén.