menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Stílusok, réteg stílusok beszerzése, telepítése a Photoshop-ban (2019.03.22)
Bejegyzések a témában:   photoshop  
Hozzászólások
A stílusok, réteg stílusok az egyik legjobb Photoshop funkció, hiszen igen kellemes megjelenésű dolgok, effektek állíthatók elő velük. Ráadásul el is menthetők, később újra felhasználhatók, sőt, mások által készített stílusok is beszerezhetők, használhatók.

A Window > Styles menüponttal megjeleníthető a stílusok ablaka, de a kínálat nem annyira bőséges. A vonalakra kattintva van egy Load Styles lehetőség, amivel elmentett stílusokat be lehet tölteni.



Ezek lehetnek általunk elmentettek (ugyanott a save), vagy mások által készítettek. Ha rákeresel arra, hogy photoshop style, akkor több ezernyit letölthetsz.

Ezek asl kiterjesztésű fájlok és ha megnyitod, akkor külön betölteni sem kell a Photoshop-ban, mert automatikusan hozzáadja és megjelennek ott, ahol a többi.



A változás végleges, tehát a Photoshop újraindítása után is megmaradnak. Bármelyikre kattintva alkalmazza a rétegre (ami lehet szöveg is) és persze meg is jelenik a réteg (layer) palettán (természetesen szabadon módosítható a szokott módon).




A vonalakra kattintva van egy Reset Styles lehetőség, amivel visszaállítható a gyári állapot, törölve minden plusz stílust.


Érdekel a Photoshop, képszerkesztés, grafika?

Kattints ide oktató videókért!