menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
MSTech Search in Contents - keresés dokumentumok szövegében (2019.03.24)
Bejegyzések a témában:   dokumentumok   kereso  
Hozzászólások
Az MSTech Search in Contents egy olyan kereső, amely szöveges fájlok tartalmában keres (és igény szerint a fájl névben is). A fájl lehet doc, docx, txt, pdf, rtf, html, epub, stb. stb. Nem ingyenes, de most ingyen beszerezhető.

Nagy előnye az átlátható, egyszerű felülete és az, hogy a keresés eredménye elmenthető és később betölthető, így nem kell újra megvárni a keresés lefutását.

Először is célszerű aktiválni, ezzel indul amúgy is.

A "Serial No" részbe illeszd be a kapott szoftver kulcsot, majd töltsd ki a többit és "Activate online".Ha sikeres volt, akkor ezt közli és újra kell indítani a programot.Valahogy így néz ki a felülete:Search For: amit keresel

File Types: fájl típusok, amit keresel

Indude File Names: fájl nevekben is keressen

Explorer: itt lehet beállítani, hogy hol keressen. Válaszd ki, majd "Add Path".MajdHa megtalálta a keresett szöveget, akkor listázza a fájlokat:Valamelyiket kiválasztva megnézhető a tartalma:A save-vel elmenthető, majd később a load-dal betölthető a keresés eredménye.

Az ablak bezárása nem állítja le a programot, hanem háttérben fut, a tálcán a jobb alsó sarokban megjelenik az ikonja.Jobb klikk > Exit a tényleges bezáráshoz.