menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Photopea - a legjobb (nem csak) Photoshop klón (2019.05.19)
Bejegyzések a témában:   photoshop  
Hozzászólások
A Photopea-ről korábban már volt szó (oktató videót itt  találsz), ezért most mindenre nem térünk ki, viszont folyamatosan fejlesztik, így itt az ideje újra megemlékezni róla.

Alapvetően online képszerkesztő, vagyis böngészőből használható, de itt letöltheted programként is (internet szükséges hozzá továbbra is).

A Photopea a jelenleg elérhető legjobb Photoshop klón, hiszen minden alapvető eszközt ad, amit a Photoshop is és a használata is nagyon nagy mértékben megegyezik a Photoshop-pal. vagyis ha azt tudod használni, akkor a Photopea-t is (ha nem tudod, akkor itt megtanulhatod). Ez persze nem azt jelenti, hogy 100%-ban pótolná azt, hiszen rengeteg eszköz, funkció hiányzik belőle, de azért ha megnézzük a felületét, azt látjuk, hogy viszonylag sokat tud:A Több / More > Nyelv / Language menüpontban beállítható a nyelve, magyarra, angolra és számos másra.Ahogy az látható is, számos formátumot felismer és képes szerkeszteni, köztük a psd-t is.

Az Új projekt / New project-re kattintva egy tonna kész sablon közül lehet választani:Social: közösségi oldalak
Print: nyomtatás
Screen: kijelzőre, képernyőre szánt dolgok
Mobile: telefon
Ads: hirdetések

Érdekel a képszerkesztés, grafika, Photoshop?

Kattints ide oktató videókért!

Valamelyiket kiválasztva betölti azt és módosítható, elmenthető.

Pdf-be is tud menteni: File > Export as > pdfTovábbi exportálási lehetőségek:A vektoros svg fájlokat is megnyitja és azok szerkeszthetők is: