menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Revo Uninstaller - már a Windows alkalmazások törlésére is (2019.06.14)
Bejegyzések a témában:   rendszer  
Hozzászólások
Amikor egy programot törlünk, akkor nagyon gyakran visszamaradnak különféle fájlok, illetve egyéb szemét, idővel egyre több és több. Szerencsére az így keletkező szemét eltakarítására számos program közül választhatunk.

Ilyen többek között az egyik legismertebb a Revo Uninstaller (videó itt). Amiért most ismét visszatérünk rá, az a Windows 10 alkalmazások törlésének lehetősége, amely megjelent benne. Innen letölthető a telepítés nélküli változata (a RevoUPort.exe-val indítható).

Első lépésként célszerű magyar nyelvűre állítani (Options > General > current language > Hungarian > OK):Az "Eltávolító" alatt található a hagyományos Windows programok törlésének lehetősége.A listából egy programot kiválasztva a "Módosítás Kijavításra"-ra kattintva kezdeményezhető a program törlése. A szokott módon lezajlik a program eltávolítása, amely után kérhető a visszamaradt fájlok keresése ("Vizsgálat"):Innen pedig ugyanaz, mint a korábbi verzióban (videó itt).

A Windows alkalmazások törlése a vele azonos nevű gomb alatt érhető el:Válassz ki valamit, majd eltávolítás (a rendszerleíróból itt is csak a vastaggal jelölt tételek távolíthatók el biztonságosan!).