menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Bzzt! Image Editor - a legegyszerűbb és legjobban használható kép konvertáló, átméretező (2019.07.05)
Bejegyzések a témában:   kepszerkesztes   konvertalo  
Hozzászólások
A Bzzt! Image Editor egy jól használható, tömeges kép átméretező és konvertáló. Gyakorlatilag mindent képes úgy elvégezni, hogy ahhoz egyet sem kell kattintani (azon felül persze, hogy a fájlokat megnyitod).

Magyarul alapvetően nem tud, de itt letöltheted a magyarítást és másold be a program mappáján belül lévő localizations mappába (ha a program futott, akkor zárd be és indítsd újra).

A felülete egyszerűbb nehezen lehetne:Első lépésként állítsd be a magyar nyelvet: Show output settings > Settings > Language > Hungarian > Save

Így már magyar (nagyrészt):Csak rá kell húzni a fájlokat, vagy a "Tallózás" gombra kattintani a hozzáadáshoz. Amikor ez megtörtént, akkor nem kérdez semmit, csak elvégzi a konvertálást a beállítások szerint.

Érdekel a képszerkesztés, grafika, Photoshop?

Kattints ide oktató videókért!

A beállítások a "Mutassa a kimeneti beállításokat" alatt bújnak meg (ha el vannak rejtve), kattints rá.A konvertálás (jpg vagy png) és a tömörítés mértéke a "Kimenet" lapon található.

Az átméretezés a szerkesztés lapon található. A megadott méretek a maximális méretek, abba kell beleférnie a képnek, ha az "Őrizze meg a képarányt" be van jelölve. Ha nincs, akkor figyelmen kívül hagyja a képarányt.A beállításokban van egy opció: "Legyen minden más ablak felett" - ilyenkor minden más felett lebeg.