menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Android és iPhone telefonok kezelése Windows 10-en (2019.07.09)
Bejegyzések a témában:   windows   mobiltelefon   android  
Hozzászólások

A "Csatolt telefon" alkalmazás a Windows 10-zel jelent meg és lehetőséget ad bizonyos műveletek elvégzésére a csatol telefonon, mint például:

  • a telefonnal készített fényképek megtekintése számítógépen
  • SMS-ek elolvasása, írása
  • alkalmazás és egyéb üzenetek megtekintése
  • "Folytatás PC-n": láttál valami érdekeset egy weboldalon és inkább számítógépen néznéd meg? Akkor ez a funkció kell neked.

A beüzemelése igényel némi munkát, amihez első lépésként a Start menüt nyisd meg és keress rá a "Telefon csatolása" lehetőségre, majd "Telefon hozzáadása".Kövesd a lépéseket:Microsoft fiók szükséges:A telefonnal szkenneld be a QR kódot vagy keress rá a "Your Phone Companion" alkalmazásra.Az alkalmazásban is bejelentkezés szükséges Microsoft fiókkal és fontos, hogy minden kért engedélyt megadj neki.

Ezt követően már hozzáférhetsz az SMS-ekhez, alkalmazás üzenetekhez (ez most jelent meg és még nem mindenkinél elérhető!), képekhez a számítógépen is.A fényképek áthúzhatók tetszőleges programba, fájlkezelőbe, így nem kell külön kábelen keresztül, vagy máshogy a gépre juttatni.

Egy hátránya van, hogy

"Legfeljebb 25 a telefonjával készített fénykép és képernyőkép látható."

Lehetőség van egy éppen megnyitott weboldalt átküldeni a számítógépre, amihez nyisd meg a böngésző megosztás menüjét a telefonon (a három pötty alatt):

"Folytatás PC-n"
Két lehetőség van:Ha a számítógép nevét választod, akkor rögtön megnyitja számítógépen az Edge böngészőben.

Ha a "Folytatás később" lehetőséget választod, akkor megjelenik az üzenetek között a számítógépen:Ez amúgy a jobb alsó sarokban található: