menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
AdwCleaner - reklám programok, kéretlen alkalmazások, eszköztárak eltávolítása egyszerűen (2019.07.26)
Bejegyzések a témában:   biztonsag   virus   malware  
Hozzászólások
Az AdwCleaner a reklám programok, kéretlen alkalmazások, eszköztárak eltávolításának igen hasznos eszköze. Ráadásul ingyenes, magyarul is tud és az már tényleg csak extra, hogy telepíteni sem kell. Korábban már volt róla szó (videó itt), de ahogy számos más program, úgy az AdwCleaner is egyre jobb lesz. Most éppen az előtelepített programok eltávolítása került bele, mint extra.

Hogy mi az előtelepített szoftver? Ez:
Az előtelepített szoftverek tipikusan a használatra kész (Windows-zal előtelepítve) számítógépekkel, laptopokkal érkeznek és sokszor semmi szükség rájuk. Főleg hogy gyakran nem is teljes verziós programok, hanem csak próbaverziók.

Az AdwCleaner felülete már jobb, mint korábban, de a lényeg ugyanaz.Az "Átvizsgálás Most" gombra kattintva rögtön elkezdhető a nem kívánatos dolgok utáni kutatás.

Ha végzett, akkor közli mit talált:Ami ki van jelölve, azt eltávolítja.

A következő lapon listázza az előtelepített programokat.Ami be van jelölve, azt karanténba teszi és nem lesz telepítve. Értelemszerűen kellő megfontolás után célszerű bármit is eltávolítani.

A folyamat befejéséhez számos programot le kell állítania, ezért célszerű mindent elmenteni, bezárni. Újraindítást is kér, végül közli, hogy sikeres volt az eltávolítás: