menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Xtreme Download Manager - szupergyors letöltések (2019.08.04)
Bejegyzések a témában:   internet   letoltes  
Hozzászólások
Az Xtreme Download Manager (XDM) egy ingyenes, jól használható letöltés kezelő program, amely sokszorosára képes felgyorsítani a letöltéseket, illetve képes lehet folytatni azokat, ha megszakadnának. Ezenkívül lehetővé teszi a letöltést Youtube-ról is.

Menyire képes gyorsítani? Ez változó, akár sokszorosa is lehet, de egy példa letöltésre hagyományos módon, böngészővel:Majd az XDM-mel:Vagyis kb. duplájára gyorsult.

Első lépésként érdemes telepíteni a böngésző kiegészítőket, hogy a letöltések felett át tudja venni az irányítást. Ha kész, akkor ez a panel bezárható a balra mutató nyílra kattintva.A beállításokban célszerű legalább az alapértelmezett letöltési mappát beállítani:Default download folder: General

Ide kerüljön minden, de típusok szerint is beállítható és alatta van a mappa.

Innentől kezdve minden letöltés felett átveszi az irányítást:"DOWNLOAD NOW" és minden további nélkül elindul a letöltés, de a mappa ikonnal átállítható, hogy hova kerüljön.

A "MORE" alatt vannak további opciók is:

"Download later > Default queue": letöltési sorba teszi

"Do not capture....": többet ne foglalkozzon a letöltésekkel ezen weboldal esetén

Végül elindul a letöltés:Youtube esetén megjelenik egy letöltés gomb, amelyre kattintva letölthető a videó:A letöltések egyébként elérhetők a program főablakában:Alul manuálisan is kezdhető letöltés, törölhető letöltés, stb.