menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Turbo Transfer - gyors, számítógépek közti fájlküldés (2019.08.23)
Bejegyzések a témában:   internet   letoltes  
Hozzászólások
A Turbo Transfer lehetővé teszi a gyors, számítógépek közti fájlküldést, külön szolgáltató közbeiktatása és fájlméret korlátozás nélkül. Ingyenes és gyorsan használatba vehető, telepíteni sem kell.

Az elindítása után ilyesmit láthatsz:Első körben  célszerű beállítani, tehát Configure. Úgynevezett portot használ, amelyről ha fogalmad sincs mi az, akkor valakit meg kell kérned, hogy a routerben (ha van) és a tűzfalban (ha van) engedje át. Célszerű egy fix portra állítani, pl. 1111.

"File right click": legyen enabled, így jobb egérrel klikkelve egy fájlon, vagy mappán elindítható a küldés.

Force application/octet-stream: mindig töltse le a fájl, ne megnyissa (például a szöveges fájloknál, vagy képeknél). Igény szerint jelöld be.

Majd OK és kattints jobb egérrel egy fájlon és Upload with TT:Majd "Copy URL to clipboard" és a linket add oda annak, aki szeretné a fájlt letölteni tőled.Alul van egy auto close, azt ha bejelölöd akkor automatikusan bezárja a programot, ha minden feltöltés véget ért.

Cancel: mégsem

A programot elindítva egyébként a programból is indítható feltöltés:Fájl, alatta mappa, de a mappákat  először tömöríti egyetlen fájlba.