menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Teljes weboldal letöltése egyszerűen (2019.09.02)
Bejegyzések a témában:   internet  
Hozzászólások
A Cyotek WebCopy egy ingyenes és remek eszköz weboldalak teljes letöltésére, sőt, tükrözésére, hiszen pont ugyanúgy néznek ki, mint az "igazi" weboldalak. Viszont internet nélkül is megnézhetők és ha később megszűnik a weboldal, eltűnik a tartalom, akkor is megmarad. Nem csak egy weboldal egyetlen aloldalát, hanem az egész weboldalt és a képeket, stb. letölti.

Annyit azért tudni kell, hogy egyes tartalmak nem letölthetők, de alapvetően a nem különleges tartalmakat letölti (például egy blog, cikkek, képek, stb.).

A telepítése után kéri, hogy adjunk statisztikai adatokat, de ez nem kötelező ("No....").A nagyszerűsége az egyszerűségében van, csak meg kell adni a letöltendő weboldalt ("Website") és hogy hova kerüljön a számítógépen ("save folder"), majd "Copy"Közli, ha végzett (és ha volt valamilyen hiba, vagyis error):Az "Open Output Folder"-rel megnyitható a mappa, ahova került a weboldal. Általában lehet egy vagy több index fájl is, onnan érdemes kiindulni:Ugyanúgy megnyitható böngészőben, mint bármely más weboldal.