menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
LeoMoon HotKeyz - jól használható gyorsbillentyű kezelő (2019.10.19)
Bejegyzések a témában:   windows   rendszer  
Hozzászólások
Az ingyenes LeoMoon HotKeyz hasznos tud lenni, hiszen az amúgy esetleg körülményesen elérhető dolgokat gombnyomásra elérhetővé tesz. Az ikonjára kattintva jobb egérrel a Settings-ben beállíthatók a gyorsbillentyűk.

Telepíteni nem kell és alapból ad pár gyorsbillentyűt, amelyek persze törölhetők (Delete Selected).Például a Ctrl + Alt + C a fájlkezelőt nyitja meg, a Ctrl + Alt + P vezérlőpultot. Az "Edit Selected" gombra kattintva módosíthatók, amelynek a folyamata ugyanaz, mint az új billentyűkombináció rögzítésének ("Add New").Három lehetőség van:

1. Select a program or file: program indítása, vagy fájl megnyitása. Hasznos a gyakran használt programokhoz, fájlokhoz.

2. Select a folder: egy mappa megnyitása a Windows fájlkezelőben

3. Select a special action: egy speciális művelet, pl. a recycle bin a lomtárA Hotkey részben állítható be a gyorsbillentyű, de arra érdemes ügyelni, hogy ütközés ne legyen (tehát ilyeneket, mint például a Ctrl + C nem érdemes beállítani).

Ha kész akkor Add és Save.

Van még két fontos beállítás:Start with Windows: induljon a Windows indulásakor

HotKeyz Toggle HotKey: a program ki / be kapcsolása a megadott gyorsbillentyűvel (erre van mód az ikonjára duplán kattintva is)