menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
1000 Office sablon ingyen (2017.12.02)
Bejegyzések a témában:   office   word   excel   powerpoint  
Hozzászólások
Idén is ingyen beszerezhető egy ezres csomag Office (Word, Excel, Powerpoint) sablon. De nem csak az Office-hoz jók, hanem az alternatívákhoz is, mint például a LibreOffice, vagy az OpenOffice.

Hasonlóan szerezhető be és regisztrálható, mint tavaly (amiről itt találod a videót).

Az idei csomag közvetlen elérése: kattints ide (ha nem működne, akkor próbáld itt - vigyázat, zenével nyílik meg!).

A letöltéshez kattints a "Manuelle Installation" linkre, majd a következő oldalon a "Download-Server CHIP Online" gombra.

A letöltés automatikusan elindul, de ha nem, akkor kattints a "klicken Sie bitte hier." linkre.

Telepítés után bal oldalon megjelenik egy lista, amelyben az összes sablont megtalálod, kategorizálva. A megjelenő listákban az ikonokra kattintva megnyitható az adott sablon. Sajnos német nyelvű, de sablonokról lévén szó könnyedén átírhatók a szövegek. A program egyes szövegeit pedig lefordíthatod pl. a Google Translate-tel.Az első sablon megnyitás előtt viszont regisztrálni kell, ami ingyen megtehető.

Ehhez először az "Internet" gombra kell kattintani.A megnyíló oldalon az adatok megadása után (Chrome esetén jobb egér egy üres területen > Fordítás magyar nyelvre) egy emailt kapsz, amiben egy link lesz és arra kattintva tudod kérni a regisztrációs adatokat, amiket a következő email tartalmaz. A fenti regisztrációs ablakban kell megadnod a kapott adatokat.