menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Gravit - web, alkalmazás, UI és vektorgrafika (2018.03.07)
Bejegyzések a témában:   gravit   webdesign  
Hozzászólások
Amikor grafikáról, képszerkesztésről, design-ról van szó, akkor számtalan képszerkesztő, grafikai program szóba jöhet. A legismertebbek egyik a Photoshop, amely egy általános célú képszerkesztő és rengeteg feladat megoldható vele, az általános képszerkesztéstől kezdve a speciálisabb területekig, mint a webdesign, alkalmazás design, felhasználó felületek tervezése, stb.

A Photoshop ezekre is jó megoldást kínál, azonban mivel nem célprogram, hanem általános célú program, amely sok területre próbál megoldást adni, így nem kimagasló feltétlenül minden területen.

Szerencsére van egy olyan ingyenes program, amely egy célprogram és nem akar mindenre megoldást adni. Ez a program a Gravit, amely kifejezetten web és alkalmazás (app) design és vektorgrafika területen ad egy olyan zseniális megoldást, amellyel a munkaidő komolyan lerövidül és a munka sokkal egyszerűbbé válik.

Mi az a Gravit, mit tud, mitől olyan zseniális?
A Gravit egy olyan modern, ingyenes program, amely egy célprogram és nem akar mindenre megoldást adni, hanem kifejezetten web és alkalmazás (app) design és vektorgrafika területen ad egy olyan zseniális megoldást, amellyel a munkaidő komolyan lerövidül és a munka sokkal egyszerűbbé válik. De általános célú vektorgrafikus programként is megállja a helyét, tehát ha éppen kell például egy logó vagy ikon, akkor az is elkészíthető vele.

A munkafolyamatokat drasztikusan egyszerűsíti és felgyorsítja, és az elkészült munka módosítása sokkal egyszerűbb lesz.

Letöltés: 64 bit, 32 bit (ha nem tudod melyiket kellene letöltened, akkor válaszd a 32 biteset!)

Oktató videó: kattints ide!

Nézd meg a legjobb funkciókat!
Átlátható felület, háromféle megjelenés
A Gravit felülete átgondolt, átlátható, ráadásul háromféle felhasználói felület stílus közül választhatsz.
Nézz meg egy videót erről, kattints ide!
Rajzolás
A Gravit számtalan rajz eszközzel rendelkezik, amelyekkel egyszerűbb és bonyolult alakzatokat rajzolhatsz meg egyszerűen és gyorsan. Ráadásul a megrajzolt alakzatok, ábrák minőségromlás nélkül átméretezhetőek, tetszőlegesen nagy méretűre is.
Nézz meg egy videót erről, kattints ide!
Ikonok, illusztrációk, grafikai elemek
A Gravit tengernyi beépített ikonnal, illusztrációval, előre megalkotott építő elemmel rendelkezik, amelyeket csak be kell húznunk a design-ba, grafikába. Ezek is szabadon átméretezhetők, színezhetők.
Nézz meg egy videót erről, kattints ide!
Összekapcsolt kép
A Gravit lehetőséget ad arra, hogy ha egy képet felhasználunk a grafikában és az módosul, akkor a grafikában is automatikusan módosuljon. Tehát például ha van egy logó egy weboldalon, ami más programban készüt és az módosul, akkor a grafikában automatikusan módosul.
Nézz meg egy videót erről, kattints ide!
Közös stílusok
A Gravit lehetőséget ad közös stílusok használatára, amellyel az ugyanolyan vagy hasonló elemek (pl. gombok) megjelenése egyszerre módosítható, legyen belőlük akár száz. Így nem kell egyesével megoldani.
Nézz meg egy videót erről, kattints ide!
Egyszerre módosuló grafikai elemek
A Gravit lehetőséget ad egyszerre módosuló grafikai elemek használatára (szimbólumok), amelyekkel komplett grafikai részleteket helyezhetünk el több helyen és ha módosítani kell, akkor elég csak egyszer megtenni.
Nézz meg egy videót erről, kattints ide!
Felbontáshoz, mérethez alkalmazkodó grafika
A Gravit lehetőséget felbontáshoz, mérethez alkalmazkodó (reszponzív) grafika készítésére. Ez azt jelenti, hogy csak egyszer kell egy grafikát elkészíteni és az minden méretben elmenthető, használható lesz.
Nézz meg egy videót erről, kattints ide!
Oldalak, mester oldal
A Gravit komplett oldalak, elrendezések (pl. egy weboldal hasonló aloldalai, vagy egy alkalmazás oldalai) egyszerre történő módosítását is lehetővé teszi. Ez rendkívül leegyszerűsíti a módosítást, karbantartást.
Nézz meg egy videót erről, kattints ide!
Nem csak web és alkalmazás design
A Gravit nem csak web és alkalmazás design eszköz, hanem számos másra is alkalmas, többek között: ikonok, logók, blog, Facebook post, prezentáció, banner, hirdetés, vektorgrafika készítésére.
Nézz meg egy videót erről, kattints ide!
Gravit a böngészőben használva, cloud
A Gravit nem csak programként, hanem böngészőben is használható, ahol ugyanazokat a funkciókat használhatod, mint a programban (néhány kivételtől eltekintve). Sőt, a munkáidat feltöltheted egy online tárhelybe (cloud) ahonnan bárhol, bármikor elérheted.
Nézz meg egy videót erről, kattints ide!
Gravit oktató videóért kattints ide