menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Ezek lesznek legjobb, új funkciók a Spring Creators Update-ben (2018.03.28)
Bejegyzések a témában:   windows  
Hozzászólások
Már nagyon közel van a Windows 10 következő nagy frissítése, amely a Spring Creators Update névre hallgat. Természetesen egy komplett bemutató videó készül majd róla, de addig is nézzük, hogy mi várható, mik lesznek a legjobb, új funkciók! Lesz néhány tényleg finom...

Idővonal

A Timeline egy olyan funkció lesz a Windows-ban 10-ben, amellyel könnyen elérhetjük a korábban megnyitott dolgokat, például weboldalakat, dokumentumokat, alkalmazásokat.Windows Defender Application Guard

A Windows Defender Application Guard nem egy új funkció, a Windows vállalati, Enterprise verziójában már elérhető egy ideje, azonban a Windows 10 Pro is megkapja ezt a funkciót.

A leírása:

"A Windows 10 és a Microsoft Edge számára kifejlesztett Application Guard segít elkülöníteni a vállalati szintű, nem megbízható webhelyeket, védve a vállalatot, miközben alkalmazottai böngészhetnek az interneten. Vállalati rendszergazdaként meghatározhatja, hogy mi a megbízható webhelyek, a felhőalapú erőforrások és a belső hálózatok között. Minden, ami nem szerepel a listán, nem tekinthető megbízhatónak.

Ha egy alkalmazott egy megbízhatatlan webhelyre lép a Microsoft Edge vagy az Internet Explorer segítségével, akkor a Microsoft Edge egy izolált, Hyper-V-kompatibilis tárolóban nyitja meg a webhelyet, amely elkülönül a gazda operációs rendszertől. Ez a konténerelkülönítés azt jelenti, hogy ha a megbízhatatlan webhely rosszindulatú, akkor a gazda PC védett, és a támadó nem tudja elérni a vállalati adatait. "

Near share

Vezetnéknélküli fájl és URL megosztást tesz lehetővé két egymáshoz közel lévő számítógépen.

Sokkal jobb tárterületsegéd

A Windows-ban időnként meglehetősen sok szemét keletkezik, vagyis felesleges, ideiglenes fájlok, amelyek aztán megmaradtak és egyebek. Ezek eltakarítására van a Windows-nak két megoldása is, az egyik a tárterületsegéd, amely ugyan működik, de annyira azért nem kiforrott. Ez most megváltozik, egy sokkal jobban használható dolog lesz belőle.

Egyebek

Ez nem minden, elég sok más, kisebb dolog is módosul, javul, de ezekről majd a videóban lesz szó!