menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Hasznos funkciók egy kattintásra (2018.04.14)
Bejegyzések a témában:   menu   eger  
Hozzászólások
Az ingyenes, magyar nyelvű Easy Context Menu lehetőséget ad a jobb egérkattintásra megjelenő menü bővítésére egy seregnyi hasznos funkcióval.

Azonnali letöltésért kattints ide, ha nem működne, akkor ide. Ha egyik sem működik, akkor letöltheted a videotanfolyam.hu-n tárolt változatot is, kattints ide. Telepíteni sem kell és magyarul is tud.

Az elindítása a 32 vagy a 64 bites változattal lehetséges. Ha nem tudod melyik mi, akkor nézz meg erről egy videót, amely segít eldönteni.

Az elindítása után ilyesmit látunk:Az elérhető plusz funkciók kategóriákra vannak bontva, attól függően, hogy mikor jelennek meg. Ez fontos, hiszen nem mindegy, hogy hol kattintunk jobb egérgombbal.
  • az asztalon
  • a sajátgépen
  • egy meghajtón (tehát pl. C, D, stb.)
  • egy mappán
  • egy fájlon
  • vagy egy exe fájlon
A kategóriákat összecsukhatjuk a - jelre kattintva és akkor jobban átlátható.

A használatához először is be kell jelölni a hozzáadandó plusz funkciókat. Ebből rengeteg van, de mivel magyar nyelvű a program, így nem okozhat gondot kiválogatni a szükségeseket.

Ez után a zöldben lévő plusz gombra kattintva véglegesíthető a módosítás.Törölni is lehet egy hozzáadott plusz menü elemet, ilyenkor csak ki kell venni a jelölést.

Törölni lehet egyébként az összes hozzáadott plusz menü elemet ezzel:És tulajdonképpen ennyi.