menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Egy zseniális kütyü mobilhoz, tablethez (2016.09.15)
Bejegyzések a témában:   aliexpress   xiaomi   mobiltelefon   kutyu  
Hozzászólások
A Mi Key egy olyan kütyü, ami Android-os mobiltelefonok és a tablet-ek esetén a headset vagy fülhallgatő helyére dugható be. Ezáltal meggátolja a szennyeződések bekerülését, de valójában ennél sokkal többre képes, ugyanis szabadon hozzárendelhetünk a megnyomásához szinte bármit, például elindíthatunk egy alkalmazást, megnyithatjuk a beállításokat, megnézhetjük az SMS-eket, hívást kezdeményezhetünk, stb. Ráadásul bárhol lehetünk, akár egy teljes képernyős alkalmazásban is. Tehát minden csak egy gombnyomásra lesz.

De ez még nem minden, mert több lenyomást is készíthetünk, tehát 2, 3, stb. Ráadásul arra is van mód, hogy úgynevezett eszköztárat rendeljünk a megnyomásához, amelyre alkalmazásokat és egyebeket tehetünk, így könnyen elérhetünk több dolgot is egyszerre.

Sőt, egy megnyomáshoz több dolgot is hozzárendelhetünk, amelyek egymás után végrehajtódnak.

Magyarországon is beszerezhető, például a mall.hu webáruházból, azonban a külföldi árnak a sokszorosa. Aliexpress-ről olcsón megvásárolható ingyen szállítással, kattints ide.

A használatához többféle alkalmazás rendelkezésre áll, például: mSwitch, iKey. Ide kattintva letölthetsz egy magyar nyelvűt, aminek a használata egyszerű. Egyes funkciók nem minden eszközön működnek, de jellemzően minden fontos funkció használható.