menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Utomik.com - olcsó játék előfizetés (2018.07.29)
Bejegyzések a témában:   jatek   elofizetes   teszt  
Hozzászólások
Az Utomik egy előfizetés alapú szolgáltatás, amely fix havidíjért ad lassan közel 1000 játékot számos kategóriában (fps, indie, verseny, stb.).

A havidíj 7 €, vagyis 2300 Ft, tehát annyira nem sok. A családi csomag még olcsóbb, 3300 Ft havonta, amit viszont négyen használhatnak.

A használatához először regisztrálni kell, majd bejelentkezni és utána már elérhető az előfizetés. Az előfizetéshez kell egy bankkártya vagy PayPal, amelyet 0 Ft-tal terhelnek meg a 2 hetes próbaidőszak megkezdéséhez.

Ha előfizettél, akkor azt le is mondhatod ("Cancel Subscription") azonnal, a próbaidőszak aktív marad. Ezt főleg akkor célszerű megtenni, ha nem vagy biztos abban, hogy elő szeretnél fizetni, inkább csak kipróbálnád.

Előfizetés lemondásnál ilyesmit látsz:Meg kell adnod a jelszót, majd kattints a piros gombra. Bármikor újra aktiválhatod a "Reoctivate" gombbal.

Ahhoz, hogy játszhass le kell töltened a kliens programot, aminek az elindítása után ilyesmit látsz:A játék kategóriákat a "Channels" lapon találod.

Egy kategóriát kiválasztva megjelennek a játékok, valamelyikre állva az egérrel telepíthető ("Play"):Kattintás után elindul a letöltés a telepítés. A letöltési sebesség 5-9 MB / mp között szokott lenni, ami persze változhat az adott internetkapcsolat, pillanatnyi sebesség, Utomik kapcsolati sebesség függvényében. De nem szokott lassú lenni szerencsére.

Telepítés után a játékok a "My Utomik" > "Manage installed games" részben jelennek meg. Ha valamelyiket törölnéd, akkor kattints rá majd "Uninstall game" > "Yes".