menü    videók      
Most minden oktató videó olcsóbb! Kattints ide a részletekért!
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Videó szerkesztés, vágás

- oktató videók

3D effekt

Az Adobe Premiere rendelkezik egy Basic 3D nevű effekttel, aminek a használatát ismerteti ez a videó.

A leggyorsabb online videó vágó

Amikor egy videóból szeretnénk egy részt kivágni akkor az egész videót újra el kell készítenünk (renderelnünk), amely akár több órát is igénybe vehet. Ebben a videóban egy olyan letöltést és telepítést sem igénylő weboldalt nézünk meg, amellyel pár pillanat alatt vághatunk ki és menthetünk el részeket.

A leggyorsabb videó vágó

Amikor egy videóból szeretnénk egy részt kivágni akkor az egész videót újra el kell készítenünk (renderelnünk), amely akár több órát is igénybe vehet. Ebben a videóban egy olyan programot nézünk meg, amellyel pár pillanat alatt vághatunk ki és menthetünk el részeket.

A világ leggyorsabb videó vágó programja

Melyik videó szerkesztővel lehet leggyorsabban nem kívánt részeket eltávolítani, vágni? A Sony Vegas-szal! Köszönhetően annak a megoldásnak, amelyet szinte egyetlen videó szerkesztő sem tud a Vegas-on kívül. Nézd meg hogyan működik!

Adobe Premiere oktató videó DVD bemutató

Ez a videó az Adobe Premiere oktató videó DVD-nk bemutató videója, részletesen ismerteti, hogy miről lesz szó a 11 és fél óra során.

Adobe Premiere Pro CC oktató videó tartalom

Ez a videó ismerteti az Adobe Premiere Pro CC oktató videó tartalmát.

Áttűnéses vágás (részlet)

Ebben a videóban az áttűnéses vágással ismerkedünk meg.

Az Adobe Premiere és After Effects kapcsolata

Az Adobe Premiere nagyon jól használható az After Effects-el, ráadásul még a felületük is erősen hasonló. Ebben a videóban egy pofonegyszerű, ám lehet, hogy nem mindenki számára nyilvánvaló módszert mutatunk meg a két szoftver együttműködéséről.

Blendés vágás

Ebben a videóban megnézzük, hogy a blendés vágást hogyan lehet megvalósítani az Adobe Premiere segítségével.

Intro átalakítása - oroszlánból cica

Bizonyára mindenki ismeri az MGM filmek elején az oroszlános introt. Ebben a videóban azt nézzük meg, hogyan cserélhetjük ki az oroszlánt egy cicára, az Adobe Premiere segítségével (illetve a Photoshop-ot is bevonjuk egy kicsit a munkába).

Összhatás módok

Hasonlóan például a Photoshop-hoz, az Adobe Premiere is ad lehetőséget arra, hogy két réteg között az összhatás módot megváltoztassuk, ezzel érdekes hatásokat létrehozva. Ennek a mikéntjét nézzük meg ebben a videóban.

Sony Vegas bemutató

Ez a videó a Sony Vegas oktató videó DVD-nk bemutató videója, részletesen ismerteti, hogy miről lesz szó ebben az oktató videóban.

Sony Vegas szupertippek

Ebben a videóban olyan szupertippeket nézünk meg, amelyek a Sony Vegas használatához nyújtanak segítséget.

Sony Vegas változatok összehasonlítása

A Sony Vegas több változatban is elérhető, ezért kérdéses lehet, hogy melyiket érdemes használni. Ebben a videóban megnézzük hogy miben mások az egyes verziók, miben egyeznek, miben térnek el.

Szupergyorsítás

A videók felgyorsítása gyakran alkalmazott effekt, ezért ebben a videóban megnézzük, hogyan lehet rendkívüli módon felgyorsítani egy videót a Sony Vegas segítségével.

Tükröződő hatás

Ebben a videóban egy látványos, tükröződő effektet állítunk elő az Adobe Premiere használatával.

VidCutter - videók vágása villámgyorsan

A VidCutter egy ingyenes program, amellyel egyszerűen vághatunk ki egy vagy több részt a videókból anélkül, hogy a vágott videó elkészülésére sokat kellene várnunk.

Videók cenzúrázása, részletek kitakarása

Időnként előfordul, hogy a videóinkban szeretnénk egy részt cenzúrázni, kitakarni. Ennek a megvalósítására a Sony Vegas remek eszközöket kínál és ebben a videóban megnézzük hogyan használhatjuk ezeket.

Videók retusálása

Elsőre talán nem gondolnánk, de az Adobe Premiere lehetőséget ad a videók retusálására is, ezt nézzük meg ebben a videóban.

Videók vízjelezése egyszerűen és villámgyorsan

Videókat vízjelezni bármelyik videó szerkesztővel lehet, azonban ez némi hozzáértést kíván. Ebben a videóban viszont az ingyenes Cute Video Watermark használatát nézzük meg, amellyel két pillanat alatt megoldható egy videó vízjelezése szöveggel vagy képpel (vagy mindkettővel), illetve akár tetszőleges szövegeket is elhelyezhetünk a videókra.

Villám készítése

Ebben a videóban megnézzük, hogyan készíthetünk villámokat az Adobe Premiere segítségével. Természetesen az ebben a videóban bemutatott technikák egyéb esetekben is felhasználhatóak, nem csak villámok készítésénél.