menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Szerezd meg az összes ingyen letölthető videót!

Videó szerkesztés, vágás

- oktató videók

3D effekt

Az Adobe Premiere rendelkezik egy Basic 3D nevű effekttel, aminek a használatát ismerteti ez a videó.

A leggyorsabb online videó vágó

Amikor egy videóból szeretnénk egy részt kivágni akkor az egész videót újra el kell készítenünk (renderelnünk), amely akár több órát is igénybe vehet. Ebben a videóban egy olyan letöltést és telepítést sem igénylő weboldalt nézünk meg, amellyel pár pillanat alatt vághatunk ki és menthetünk el részeket.

A leggyorsabb videó vágó

Amikor egy videóból szeretnénk egy részt kivágni akkor az egész videót újra el kell készítenünk (renderelnünk), amely akár több órát is igénybe vehet. Ebben a videóban egy olyan programot nézünk meg, amellyel pár pillanat alatt vághatunk ki és menthetünk el részeket.

A világ leggyorsabb videó vágó programja

Melyik videó szerkesztővel lehet leggyorsabban nem kívánt részeket eltávolítani, vágni? A Sony Vegas-szal! Köszönhetően annak a megoldásnak, amelyet szinte egyetlen videó szerkesztő sem tud a Vegas-on kívül. Nézd meg hogyan működik!

Adobe Premiere oktató videó DVD bemutató

Ez a videó az Adobe Premiere oktató videó DVD-nk bemutató videója, részletesen ismerteti, hogy miről lesz szó a 11 és fél óra során.

Adobe Premiere Pro CC oktató videó tartalom

Ez a videó ismerteti az Adobe Premiere Pro CC oktató videó tartalmát.

Áttűnéses vágás (részlet)

Ebben a videóban az áttűnéses vágással ismerkedünk meg.

Az Adobe Premiere és After Effects kapcsolata

Az Adobe Premiere nagyon jól használható az After Effects-el, ráadásul még a felületük is erősen hasonló. Ebben a videóban egy pofonegyszerű, ám lehet, hogy nem mindenki számára nyilvánvaló módszert mutatunk meg a két szoftver együttműködéséről.

Blendés vágás

Ebben a videóban megnézzük, hogy a blendés vágást hogyan lehet megvalósítani az Adobe Premiere segítségével.

Egyszerű online videó, hang szerkesztő, vízjelező, slideshow készítő

Ebben a videóban egy online videó szerkesztővel ismerkedünk meg, amellyel videók vághatók, feliratozhatók, vízjelezhetők és hangok is vághatók. De lehetőséget ad képekből videó slideshow készítésére is, zenével, vízjellel.

FlexClip - könnyen használható és ingyenes online videó szerkesztő

FlexClip egy NAGYON könnyen használható és ingyenes online videó szerkesztő. Csak a legalapvetőbb funkciókat tudja, viszont össze lehet vele rakni képeket videóvá, de lehet vele vágni a videókat, feliratozni, több videóból egyet készíteni, hangot felvenni, zenét alátenni, vízjelezni. És nagyjából ennyit tud jelenleg, ezt viszont jól.

Intro átalakítása - oroszlánból cica

Bizonyára mindenki ismeri az MGM filmek elején az oroszlános introt. Ebben a videóban azt nézzük meg, hogyan cserélhetjük ki az oroszlánt egy cicára, az Adobe Premiere segítségével (illetve a Photoshop-ot is bevonjuk egy kicsit a munkába).

LosslessCut - villámgyors videó vágó, egyesítő

A LosslessCut egy ingyenes videó program, amely lehetőséget ad a videók nagyon gyors, újrakódolás nélküli vágására, egyesítésére, hang eltávolítására, videó és hang külön választására, stb. Igen hasznos tud lenni, ezért ebben a videóban megismerkedünk vele.

Összhatás módok

Hasonlóan például a Photoshop-hoz, az Adobe Premiere is ad lehetőséget arra, hogy két réteg között az összhatás módot megváltoztassuk, ezzel érdekes hatásokat létrehozva. Ennek a mikéntjét nézzük meg ebben a videóban.

PhotoStage - slideshow készítése gyorsan és egyszerűen

A PhotoStage a(z egyik) legjobb ingyenes slideshow készítő program, vagyis egyszerű képekből (és videókból) készíthetünk vele látványos videókat. Akár zenével, hang magyarázattal, effektekkel, áttűnéssel stb. Óriási előnye, hogy ténylegesen pár perc alatt elkészíthető egy látványos slideshow.

Sony Vegas bemutató

Ez a videó a Sony Vegas oktató videó DVD-nk bemutató videója, részletesen ismerteti, hogy miről lesz szó ebben az oktató videóban.

Sony Vegas szupertippek

Ebben a videóban olyan szupertippeket nézünk meg, amelyek a Sony Vegas használatához nyújtanak segítséget.

Sony Vegas változatok összehasonlítása

A Sony Vegas több változatban is elérhető, ezért kérdéses lehet, hogy melyiket érdemes használni. Ebben a videóban megnézzük hogy miben mások az egyes verziók, miben egyeznek, miben térnek el.

Szupergyorsítás

A videók felgyorsítása gyakran alkalmazott effekt, ezért ebben a videóban megnézzük, hogyan lehet rendkívüli módon felgyorsítani egy videót a Sony Vegas segítségével.

Tükröződő hatás

Ebben a videóban egy látványos, tükröződő effektet állítunk elő az Adobe Premiere használatával.

VidCutter - videók vágása villámgyorsan

A VidCutter egy ingyenes program, amellyel egyszerűen vághatunk ki egy vagy több részt a videókból anélkül, hogy a vágott videó elkészülésére sokat kellene várnunk.

Videók cenzúrázása, részletek kitakarása

Időnként előfordul, hogy a videóinkban szeretnénk egy részt cenzúrázni, kitakarni. Ennek a megvalósítására a Sony Vegas remek eszközöket kínál és ebben a videóban megnézzük hogyan használhatjuk ezeket.

Videók retusálása

Elsőre talán nem gondolnánk, de az Adobe Premiere lehetőséget ad a videók retusálására is, ezt nézzük meg ebben a videóban.

Videók vízjelezése egyszerűen és villámgyorsan

Videókat vízjelezni bármelyik videó szerkesztővel lehet, azonban ez némi hozzáértést kíván. Ebben a videóban viszont az ingyenes Cute Video Watermark használatát nézzük meg, amellyel két pillanat alatt megoldható egy videó vízjelezése szöveggel vagy képpel (vagy mindkettővel), illetve akár tetszőleges szövegeket is elhelyezhetünk a videókra.

Villám készítése

Ebben a videóban megnézzük, hogyan készíthetünk villámokat az Adobe Premiere segítségével. Természetesen az ebben a videóban bemutatott technikák egyéb esetekben is felhasználhatóak, nem csak villámok készítésénél.