menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Adobe Premiere Rush - egyszerűsített videó szerkesztő mindenes az Adobe-tól (2018.10.15)
Bejegyzések a témában:   adobe.premiere   rush  
Hozzászólások
Bár az Adobe-nak van némileg egyszerűbb videószerkesztője a Premiere Elements személyében, azért az sem az a tipikus végletekig egyszerűsített megoldás.

Ezen változtat a Premiere Rush-sal, amely egy videószerkesztő, de valójában több annál, mert egyetlen programban egyesíti a Premiere Pro, az Audition és az After Effects funkcióit. Vagyis lehet vele vágni, szerkeszteni, effektezni, hangot piszkálni.

Ami még hasznos, hogy elérhető lesz számítógépre és mobil eszközökre is és automatikusan szinkronizálja a cloud-dal, így megtehetjük, hogy a számítógépen kezdjük a munkát, majd tableten, mobiltelefonon folytatjuk.

Persze annak ellenére, hogy több program tudását egyesíti, azért egy nagyságrendekkel egyszerűbb megoldásról van szó, tehát nem arról van szó, hogy kiváltható vele a Premiere, vagy éppen az After Effects, amikor kicsit is komolyabb munkáról van.

Havidíjas, havonta közel 13 €, vagyis kb. 4000 Ft az ára. Szerencsére van egy ingyenes "Starter" változat, amely 3 kész videó exportálására ad módot.

A használata amúgy hasonlít a Premiere-re és az After Effect-re, de azért nem tud annyit, mint a nagytesók. Rövid bemutató (ha érdekelne egy komolyabb videó is, akkor itt kérheted):