menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Mi az a Windows Insider? (2018.05.22)
Bejegyzések a témában:   windows 10   insider   windows  
Hozzászólások
Az Insider a Windows 10 és néhány egyéb Microsoft termék korai, széleskörű terjesztés előtti (fejlesztés alatt lévő) változatát jelenti. Az Insider Windows változatok sokkal gyakrabban kapnak nagy frissítéseket, mint a nem Insider Windows-ok. Sőt, már a teszt, még fejlesztés alatt lévő verziót is telepíthetik beállítástól függően.

Bekapcsolható a Windows-ban az alábbi módon

  1. Start menü
  2. írd be hogy insider
  3. "A Windows Insider Program beállításai"
  4. a megjelenő ablakban kattints a "Kezdésre"
Hogy egy Windows részt vehessen az Insider program, annak több követelménye van, például Microsoft fiók használata helyi felhasználói fiók helyett.

Az Insider programnak több szintje van

Fast Ring

Minden elérhető új funkció fogadása a lehető leghamarabb. Ez jár a legnagyobb kockázattal, ilyenkor találkozhatsz a legtöbb hibával, problémával. Nagyon nem ajánlott olyan számítógépen, amivel fontos tevékenységet végzel.

Slow Ring

Továbbra is megkapod a nem Insider Windows-ok előtt az újdonságokat, de csak miután azok átmentek a Fast Ring-en. Vagyis kevesebb problémával találkozhatsz, de továbbra sem kizárt.

Release Preview Ring

Ez jár a legkisebb kockázattal, ilyenkor az elsők között lehetsz akik megkapják az új Windows funkciókat, viszont azok már nem fejlesztési változatok, hanem a végleges frissítések.

Alapvetően viszont egyik sem javasolható olyan számítógépek esetén, amelyekkel fontos tevékenységet végzel, egy olyan gépen célszerű megvárni míg a Windows Update jelzi a frissítést. Sőt, ha biztosra akarsz menni, akkor várhatsz akár több hetet még azzal is.