menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Soft Organizer Pro - visszamaradt fájlok, szemét törlése egyszerűen (2018.05.23)
Bejegyzések a témában:   program   torlese   uninstaller   ingyen  
Hozzászólások
Amikor egy programot törlünk, akkor nagyon gyakran visszamaradnak különféle fájlok, illetve egyéb szemét, idővel egyre több és több. Szerencsére az így keletkező szemét eltakarítására számos program közül választhatunk.

Ilyenek többet között:
És amiről most tulajdonképpen szó van az a Soft Organizer Pro, amely egy uninstaller jellegű program. Lehetőséget ad programok egyszerű eltávolítására és ezen felül a visszamaradó felesleges fájlok törlésére.

Az alap változata ingyenes és jól használható, a Pro változat azonban többet tud azért. Most a Pro változat ingyen beszereztető pár napig.

A telepítése után ilyesmi felület fogad:Ha bármelyik programra kattintasz, akkor törölheted a szokott módon:Az eltávolítás után a Soft Organizer képes a visszamaradó fájlok törlésére:A Pro változat aktiválása a jobb felső sarokban lévő három vonalra kattintva végezhető el, a kapott sorozatszámot megadva.

Aktiválás után már használható a bal oldali "INSTALL AN APPLICATION" lehetőség is, amely egy felügyelt telepítést hajt végre. Ez az jelenti, hogy a Soft Organizer folyamatosan figyelni, hogy az adott program hol és milyen fájlokat hoz létre. Ezeket az információkat a Soft Organizer a program törlése esetén fel tudja használni a visszamaradó fájlok törlésére.