Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
A szállítással kapcsolatos kérdések
Megoldható a külföldi rendelés és szállítás?
Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban kérjük, a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma. Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.
Mennyibe kerül a szállítás?
Részletes szállítási információkért kattints ide!
Van egyéb költség?
Nincs, a fizetendő végösszeg a videók árából és a szállítási díjból áll össze.
Személyesen átvehetem a videókat?
Jelenleg csak webshopon keresztül értékesítjük a videókat, így személyes átvételre nincs lehetőség.
Rendelés esetén mennyi idő múlva kapom meg a videót(kat)?
Részletes szállítási információkért kattints ide!
Egy meghatározott időpontban szeretném átvenni a videókat (pl. 11-16 óráig), van erre lehetőség?
Sajnos nincs, ez a postától függ, általában délelőtt kerülnek kézbesítésre a feladott csomagjaink. Arra viszont van lehetőség ha pl. nem tudod átvenni a következő pár napban a rendelésed, akkor ezt jelezheted a rendelés során az "Egyéb kérés" résznél.
Nem kaptam meg a rendelt videókat
Amennyiben előre utalással fizettél és az átutalás után már 4-5 nap eltelt, de még mindig nem kaptad meg a rendelt videókat, akkor kérjük jelezd, lehetséges hogy elkerülte figyelmünket az átutalásod (bár ilyen még nem történt). Ha kaptál értesítést róla, hogy postáztuk a videót(kat) de napok múlva sem kaptad meg, akkor kérjük lépj kapcsolatba velünk
.
Az oktató videókkal kapcsolatos kérdések
A DVD-t vagy az online videókat válasszam?
Mindkettőnek megvan az előnye, a DVD-hez DVD lejátszó szükséges a számítógépben, viszont internet nem. Az online videókhoz nem szükséges DVD és értelemszerűen DVD lejátszó sem, illetve minden operációs rendszeren lejátszhatóak, amelyen a Flash lejátszó használható (viszont internet szükséges). Az online videók korlátlan ideig megnézhetőek weboldalunkon.
Szeretném a videókat DVD-n és online formában is megvenni, lehetséges?
Előfordulhat, hogy az oktató videókat DVD-n és online formában is szeretnéd megvenni. Ez esetben a DVD ára fizetendő teljes egészében, az online változat árának pedig az 50%-a. Ha ilyen igényed lenne, akkor a vásárlás előtt kérjük jelezd!

Utólag is lehetőséged van a megvásárolt DVD vagy online videók mellett még a másik formában megvenni a videókat, ez esetben szintén a videók árának 50%-a fizetendő, illetve DVD esetén a szállítási költség.

Kizárólag ilyen formában van lehetőség mindkét formában történő videó vásárlásra, ezt kérjük vedd figyelembe. Tehát, ha például megvásároltad a kérdéses videókat online formában és még DVD-n is szeretnéd megvenni, akkor a videók árának az 50%-a fizetendő. Ettől eltérni nem tudunk!
Mi a videók rendszerigénye?
Ezt minden videó esetében külön feltüntettük.
Milyen operációs rendszeren nézhetem meg a videókat?
Ezt az egyes videók esetében mindig külön feltüntetjük.
Milyen minőségűek a videók?
A DVD formátumú videók DVD videó minőségűek, az avi formátumú videók köszönhetően a speciális codec-nek veszteségmentes minőségűek, ami azt jelenti, hogy olyan, mintha a képernyőt néznéd. A videók felbontása változó, 1024x768 és attól felfele. Az online megnézhető videók esetében is hasonló minőségre számíthatsz.
Miért nincs kép?
Minden videó lejátszásához szükséges egy program, amit video codec-nek nevezünk. Ez megtalálható a vásárolt DVD lemezen a "programok" könyvtárban. Az online nézhető videók esetén erre nincs szükség, azokhoz az ingyenes Flash lejátszó szükséges, amit itt beszerezhetsz szükség esetén: http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions.
A Windows Media Player-ben néha miért nem tökéletes a kép?
Az újabb Windows Media Player-ek képesek lejátszani az avi formátumú videókat külön szoftver (codec) telepítése nélkül is, azonban sajnos nem mindig a legjobban, a kép egyes esetekben nem tökéletes. Ezt a Microsoft idővel valószínűleg majd javítja, de szerencsére van egy egyszerű megoldás, amellyel azonnal javítható.

Ehhez szükség esetén hajtsd végre az alábbi lépéseket:

  • töltsd le ezt és indítsd el:
    https://videotanfolyam.hu/downloads/others/Win7DSFilterTweaker_5.9.exe
  • klikkelj a Media Foundation gombra
  • Media Foundation (32bit) > Disable for these formats: avi legyen csak bejelölve
  • Media Foundation (64bit) > Disable for these formats: avi legyen csak bejelölve
  • klikkelj az "Apply and close" gombra
  • kis ideig eltarthat, míg végrehajtja, azt meg kell várni.
  • próbáld újra a lejátszást, ha mindent jól csináltál, akkor a kép tökéletes lesz