menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Magyarországi vásárlás, fizetés
Magyarországi vásárlások
A DVD formában megrendelt videó(k) legtöbb esetben 4-5 munkanapon belül átadásra kerülnek a futárnak és pár munkanapon szállításra kerülnek. Néha előfordul, hogy egy-egy oktató videó DVD éppen elfogy és várni kell az utánpótlásra, ha ilyen eset áll fenn, azt külön jelezzük.

A szállítással kapcsolatos három leggyakoribb kérdés:

1) személyes átvételre nincs lehetőség.
2) a videókat a Posta vagy a DPD szállítja (ajánlott levélként, vagy csomagként, mennyiségtől függően).
3) a szállításról emailben tájékoztatást küldünk.

A megrendelésed kifizetheted előre utalással, banki befizetéssel, vagy postai utánvéttel.

Előre utalás, banki befizetés esetén: a szállítási díja 2000Ft (akkor is, ha több oktató videót rendelsz egyszerre), de ebben az esetben a szállítás ideje hosszabbodhat (mert meg kell várni, míg az összeg a számlánkra beérkezik).
Utánvét esetén: a szállítás díja 2980Ft.
Külföldi vásárlás, fizetés külföldről
Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Kérjük vedd figyelembe, hogy külföldi megrendelés esetén csak magánszemélyek megrendeléseit tudjuk fogadni!

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.