Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
Magyarországi vásárlás, fizetés
Magyarországi vásárlások
A megrendelt videó(k) legtöbb esetben 2 munkanapon belül postázásra vagy átadásra kerülnek a futárnak és az esetek 90%-ában a következő munkanapon szállításra kerülnek. Ritkán, de előfordul, hogy egy-egy oktató videó DVD éppen elfogy és várni kell az utánpótlásra, ha ilyen eset áll fenn, azt külön jelezzük.

A szállítással kapcsolatos három leggyakoribb kérdés:

1) személyes átvételre nincs lehetőség.
2) a videókat a Posta vagy a DPD szállítja (ajánlott levélként, vagy csomagként, mennyiségtől függően).
3) a szállításról emailben tájékoztatást küldünk.

A megrendelésed kifizetheted előre utalással, banki befizetéssel, vagy postai utánvéttel.

Előre utalás, banki befizetés esetén: a szállítási díja 990Ft (akkor is, ha több oktató videót rendelsz egyszerre), de ebben az esetben a szállítás ideje hosszabbodhat (mert meg kell várni, míg az összeg a számlánkra beérkezik).
Utánvét esetén: a szállítás díja 10000Ft-ig 1980Ft, az felett a végösszeg függvényében változó (a végösszegbe beleszámít a szállítás díja is, a megrendelés során a pontos szállítási összeget látni fogod). A rendelt videót(kat) a délig leadott rendelések esetén általában még aznap, vagy a DPD esetén következő napon postázzuk. A videó(k) árát és a szállítási költséget a postásnak (vagy futárnak) kell fizetned.
Külföldi vásárlás, fizetés külföldről
Minden videó esetében lehetséges a külföldi megrendelés és DVD esetén a szállítás, azonban DVD esetén kérjük, hogy a rendelés leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot az uh.maylofnatoediv@ofni e-mail címen, a szállítási díj és szállítási mód pontosítása miatt. Erre azért van szükség, mert nem minden országba megoldható az utánvétes szállítás, illetve sajnos a szállítási díj sem egyforma.

Abban az esetben ha csak online megnézhető videókat rendelsz, akkor természetesen nincs szállítási költség külföldi megrendelés esetén sem.

Fizetés külföldről

A hagyományos nemzetközi átutalások jellemzően jelentős költséggel járnak a fogadó félnél (ez esetben nálunk). Ezért ha külföldről szeretnél fizetni, akkor két lehetőséged van alapvetően: PayPal és TransferWise.

PayPal esetén ez jellemzően pár száz forint plusz költséget jelent. Fizetni értelemszerűen PayPal regisztráció után lehet bankkártyával, vagy a PayPal számla átutalással történő feltöltése után.

TransferWise (transferwise.com) esetén nem számítunk fel extra költséget. Az átutalás díját a TransferWise számítja fel, ami tipikusan 3-400Ft szokott lenni. A TransferWise hagyományos átutalással használható, viszont a nemzetközi átutalások költségének töredéke kerül felszámításra a TransferWise által.

Természetesen ha meg tudod oldani, hogy magyarországi számláról utalj, akkor annak sincs akadálya.