menü    videók      
Mit tanulnál?
Keresés:
videót kérek belépés regisztráció
 Termék tesztek, hírek, bemutatók  ✦  mobilok, okosórák, médialejátszók, stb.  ✦  kattints ide!
Vásárlási, ajándék utalvány
Vásárlási, ajándék utalvány
nagyításért kattints a képre
Ha szeretnél valakit meglepni oktató videóval, de nem tudod, hogy melyiknek örülne a legjobban, akkor célszerű vásárlási utalványt ajándékoznod neki.

A vásárlási utalványokat tetszés szerinti értékben veheted meg, viszont a minimum érték 3000Ft, illetve kérjük, hogy 500-al osztható legyen és csak számot írj be (tehát Ft vagy ilyesmit ne)!

Az utalványok a megvásárlásuk után azonnal felhasználhatóak és a beváltásukra fél évig van lehetőség, de ettől kérés esetén némiképp el tudunk térni. Ezt kérjük külön jelezd a rendelés során az egyéb kérés részben.

Az utalványokat megveheted fizikai (tehát papír) formában és anélkül is. Ha nem kéred nyomtatva, akkor egy nyomtatható pdf-et, illetve egy képet küldünk emailben. Ezeket vagy kinyomtathatod, vagy továbbküldheted.

Ha nyomtatva, postán kéred, akkor a jó minőségű papírral, igényes nyomtatással készült utalványt egy kísérőlevéllel postázzuk, amelyet zöld borítékban helyezünk el, így az ajándékod csomagolását sem kell megoldanod.

Vásárlási utalványok
Több utalványt is megrendelhetsz egyszerre, valamint az értéküket külön-külön állíthatod be, viszont a minimum érték 3000Ft, illetve kérjük, hogy 500-al osztható legyen és csak számot írj be (tehát Ft vagy ilyesmit ne)!
Az utalványok értéke összesen: 0Ft
További utalvány hozzáadása
Számlázási adatok
ha nem kéred, akkor csak utalvány kódot küldünk emailben
Fizetési mód
Amennyiben nem kérsz fizikai, nyomtatott utalványt, akkor csak előre utalással tudsz fizetni, hiszen nincs mit postázni. Ez esetben elektronikus számlát, az utalvány kódját, egy nyomtatható pdf-et, illetve egy képet küldünk az utalványról emailben.
A megrendelt videók árát valamint a postaköltséget előre át kell utalnod bankszámlánkra vagy bankban kell befizetned.

Fontos, hogy ne postán fizesd be csekkel, mert azt nem tudjuk elfogadni, így a rendelésed sem tudjuk teljesíteni!

Az átutaláshoz szükséges adatokat (számlaszám és egyebek) a rendelés leadása után azonnal, automatikusan küldjük e-mailben.

Ebben az esetben a szállítási költség 990Ft.
A megrendelt videókat postai utánvéttel küldjük, a videók árát és a szállítási költséget a csomag átvételekor kell kifizetned.

Ebben az esetben a szállítási költség 2980Ft.
Általános szerződési feltételek

Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket

Összesen fizetendő: 0Ft